Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 52 44 488
Gamestation Επικοινωνία
0 Your Cart
 


Ανταλλάξτε εύκολα και γρήγορα, κερδίζοντας μεγάλο μέρος των χρημάτων σας, αποκλειστικά και μόνο στο GAMESTATION.

Έχοντας ως αρχή, ότι η προηγμένη τεχνολογία στο χώρο του gaming είναι δικαίωμα όλων, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τη παλιά σας παιχνιδομηχανή, όσο παλιά κι αν είναι με κάποια καινούργια τελευταίας τεχνολογίας, απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφόσον πιστοποιήσει την καλή λειτουργία της παιχνιδομηχανής σας, θα σας ενημερώσει για την διαφορά χρημάτων που θα προκύψει, προκειμένου να αποκτήσετε τη νέα σας κονσόλα.

Επιπλέον σας δίνουμε τη δυνατότητα, να ανταλλάξετε με τον ίδιο τρόπο και τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που έχετε με άλλα μεταχειρισμένα ή καινούργια παιχνίδια, ανεξαρτήτως κονσόλας.


Οι προϋποθέσεις ανταλλαγών είναι οι εξής:

  • Τα παιχνίδια σε μορφή δίσκου θα πρέπει να είναι απαραίτητα στο κουτί τους, με το εγχειρίδιο και χωρίς γρατζουνιές.
  • Οι κονσόλες, είτε φορητές είτε επιτραπέζιες, θα πρέπει να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση μαζί με τα παρελκόμενα της αρχικής συσκευασίας, καθώς και σε όσο καλύτερη εξωτερική εμφάνιση γίνεται (φθορές, χτυπήματα κτλ).
  • Μας στέλνετε ένα email στο [email protected] στο οποίο μας περιγράφετε ακριβώς τι έχετε προς ανταλλαγή (πχ τίτλος παιχνιδιού, κονσόλα και χωρητικότητα HDD κτλ).
  • Εφόσον σας ενημερώσουμε για το ποσό ανταλλαγής, θα σας ενημερώσουμε και για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα σας προτείνουμε να τα φέρετε στο κατάστημα μας για τον απαραίτητο έλεγχο.
  • Με το ποσό που κοστολογούμε τα προϊόντα σας, αγοράζετε οτιδήποτε από το κατάστημα μας αφαιρώντας την χρηματική διαφορά που προκύπτει, ή δεν δίνετε καθόλου χρήματα εφόσον το ποσό είναι ίδιο.

GAMESTATION... φέρνει τα games πιο κοντά σας!