Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 52 44 488
Gamestation Επικοινωνία
0 Your Cart

 

Αποστολές

Στην Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier «Γενική Ταχυδρομική», με χρόνο παράδοσης 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε και διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για κάθε παραγγελία με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής με αντικαταβολή ανέρχεται στα 4,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 4,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

  • Για προεξοφλημένες παραγγελίες (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 3,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

Στην Κύπρο τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier «Γενική Ταχυδρομική», με χρόνο παράδοσης 5 – 10 εργάσιμες ημέρες. Ο μοναδικός διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6,00 ευρώ για όλη την Κύπρο, π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 6,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

 Και στις δύο περιπτώσεις οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.