Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 52 44 488
Gamestation Επικοινωνία
0 Your Cart

 

Αποστολές

Στην Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier «Γενική Ταχυδρομική», με χρόνο παράδοσης 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε και διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για κάθε παραγγελία το κόστος αποστολής με αντικαταβολή ανέρχεται στα 4,50 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 4,50 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος/όγκο των προϊόντων που θα παραγγείλετε (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

  • Για προεξοφλημένες παραγγελίες (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 3,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος/όγκο των προϊόντων που θα παραγγείλετε (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.