Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 52 44 488
Gamestation Επικοινωνία
0 Your Cart

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (Xbox One)

901069
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 51.90
27.90
Κερδίζετε: 24.00
Άμεσα διαθέσιμο για
παραλαβή ή αποστολή
+
Μεταφορικά
Τρόποι Πληρωμής
GAMESTATION ++

Best priceΣτο GAMESTATION βρίσκεις πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αυθημερόν κράτηση και παραλαβήΚάνε κράτηση το προϊόν που επιθυμείς και πέρασε άμεσα να το παραλάβεις απο το φυσικό μας κατάστημα

Άμεση αποστολήΟι αποστολές παραδίδονται άμεσα στην Γενική Ταχυδρομική ώστε να παραλάβεις το δέμα σου το συντομότερο δυνατόν

Eνημέρωση αποστολήςΜε την αποστολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας θα λάβεις στο email σου τον αριθμό αποστολής για να παρακολουθείς ανα πάσα στιγμή την πορεία του δέματος

Φυσικό κατάστημαΣτο οργανωμένο φυσικό κατάστημα μας θα εξυπηρετηθείς άμεσα και ποιοτικά


Το Monster Hunter World: Iceborne περιλαμβάνει νέες παγωμένες περιοχές, ιστορία, τέρατα, επιλογές παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Η ιστορία συνεχίζεται μετά το τέλος του Monster Hunter: World και μεταφέρει τους κυνηγούς στην νέα παγωμένη τοποθεσία που ανακαλύφθηκε η οποία, μόλις εξερευνηθεί, θα είναι η μεγαλύτερη περιοχή του World μέχρι στιγμής. Είναι κατοικία αρκετών νέων αλλά και γνωστών τεράτων που θα προκαλέσουν τις ικανότητες των κυνηγών στις αποστολές τους και ανεβάζουν τη δυσκολία με το νέο επίπεδο Master Rank.

Το Iceborne συνεχίζει την πρόοδο παιχνιδιού που βασίζεται στις ικανότητες και το πλούσιο σύστημα crafting από το World, ενώ επεκτείνεται με διάφορα νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που μεγαλώνουν το ρεπερτόριο στη μάχη. Όλα αυτά θα σας χρειαστούν στο απόλυτο τεστ των ικανοτήτων σας ενάντια στο μυστηριώδες νέο τέρας, Velkhana.

Χαρακτηριστικά:

  • Τεράστιος όγκος περιεχομένου – Το Iceborne αναπτύσσει κάθε πτυχή του World με ένα πλήθος από νέες προκλήσεις και εκπλήξεις.
  • Νέα ιστορία που παρουσιάζει την τοποθεσία Hoarfrost Reach – Συνεχίζοντας την ιστορία από το World, οι κυνηγοί θα ταξιδέψουν σε ένα χιονισμένο τοπίο που θα ανοίγει σύμφωνα με την ιστορία, για να γίνει στο τέλος η μεγαλύτερη περιοχή του World μέχρι στιγμής.
  • Νέα αλλά και γνωστά τέρατα – Η νέα τοποθεσία είναι το σπίτι νέων παγωμένων τεράτων αλλά και ήδη γνωστών από το Monster Hunter: World. Ο βασιλιάς της αγέλης είναι το νέο τέρας Velkhana, ένας δράκος με καταστρεπτικές επιθέσεις πάγου, που είναι συνεχόμενη απειλή στην ιστορία.
  • Επιλογή δυσκολίας Master Rank – Μια νέα βαθμίδα δυσκολίας (πάνω από το High Rank) που κάνει τα τέρατα πιο αιμοβόρα από ποτέ.
  • Πρόσθετες μηχανικές παιχνιδιού (Deepen Combat) – Έχουν προστεθεί επιλογές για το Slinger tool, όπως η κίνηση Clutch Claw και το Flinch Shot που αποπροσανατολίζει τα τέρατα. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Slinger παράλληλα με το βασικό σας όπλο, οπότε έχετε περισσότερες δυνατότητες στρατηγικής κατά τη διάρκεια της μάχης.
  • Πρόσθετες επιλογές όπλων – Καθένα από τα 14 είδη όπλων έχει νέες συνδυαστικές κινήσεις (combos) και νέα στοιχεία που θα χρειαστεί να μάθετε να χρησιμοποιείτε προς όφελος σας.
  • Νέος εξοπλισμός και νέα αντικείμενα να δημιουργήσετε – Πρόσθετα τέρατα σημαίνει ότι οι κυνηγοί σας θα έχουν νέα υλικά από τα οποία θα μπορούν να κατασκευάσουν εξοπλισμό καθώς εκτελούν νέες αποστολές και προκλήσεις σε όλο το Hoarfrost Reach.

*Οι παίκτες του Ιceborne Master Edition θα έχουν άμεση πρόσβαση σε ορισμένες επιλογές παιχνιδιού όπως το Slinger και ορισμένες αναβαθμίσεις όπλων, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουν την ιστορία μέχρι και το Hunter Rank 16 για να παίξουν την νέα ιστορία και τις αποστολές του Iceborne.Παιχνίδια

Κατάσταση:
Καινούργιο
Πλατφόρμα:
Xbox One
Είδος:
Action Role Playing Game
Publisher:
Capcom
Developer:
Capcom
PEGI Rating:
16+